You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Szurkolói ankétok

Bemutatkozott az Olajbányász a szurkolóinak

Csősz Tamás többek között szólt a klub tulajdonosváltással kapcsolatos feladatairól.

– A tulajdonosváltásnak vannak kényszerű lépései, az egyik ilyen a csapatunk neve. Klubunk az előttünk álló bajnokságban Szolnoki Olajbányászként fog szerepelni. Ugyancsak új honlapot és közösségi oldalakat kellett készítenünk, a portálunk szeptember 15-re lesz üzemkész. A honlap videótartalommal, képekkel, fontos és friss információkkal az egyik legfontosabb területe lesz a kommunikációnknak – mondta az ügyvezető.

Csősz Tamás beszélt a szakmai kihívásokról is.

– A híradásokból minden bizonnyal már hallhatták, hogy a felnőtt csapatunk mellett az idei bajnokságtól a B-csoportban is indítunk csapatot, mégpedig a fiatal játékosaink, tehetségeink számára. Ez a játéklehetőség eddig nagyon hiányzott az U18-ból kijövők számára, nem titkoljuk, hogy nagy előrelépésre számítunk ettől. Bízom benne, hogy ezt a fiatal, tehetséges társaságot is támogatni fogják szurkolóink. Úgy látom, hogy az Olajbányász idei kerete is erős, szép eredményeket várhatunk a gárdától.

– Az élet úgy hozta, hogy a korábbi tulajdonosok, akiknek ezúton is köszönünk mindent, amit a szolnoki sportért tettek, átadták a városnak többek között a kosárlabda klub működtetését. Fontosnak tartom kiemelni, hogy stabil lábakon állunk, s a jövőben a korábbiaknál nagyobb szerepet szánunk a helyi cégeknek, tőlük szeretnénk összegyűjteni azt a többlet forrást, amivel továbbra is az eddigiekhez hasonló erősségű csapatot tudunk építeni – mondta Szalay Ferenc polgármester.A szurkolói ankét után a szimpatizánsok családi napot rendeztek a Tiszaligetben, ahol sportversenyek, na meg persze egy-egy pohár sör és üdítő mellett vitatták meg a következő szezon elvárásait.

Forrás: iszolnok.hu