Breaking news
  1. Tévés meccsen fogadjuk a Kaposvárt
  2. Győzelemmel tért vissza az Olajbányász
  3. Közel két hónap után újra bajnoki!
  4. Menni, mint a gép
  5. Decemberben térhet vissza az Olajbányász

KÖSZÖNTŐ

KEDVES LÁTOGATÓ!

Sok szeretettel üdvözöljük a nyolcszoros magyar bajnok, nyolcszoros kupagyőztes Szolnoki Olajbányász honlapján. Klubunk a magyar férfi kosárlabdázás meghatározó egyesülete, az elmúlt évtized kiemelkedően legeredményesebb magyar férfi kosárlabda csapata.

A Szolnoki Olajbányászt 1959-ben alapították, fennállásának hat évtizedéből harminc esztendőt a legmagasabb osztályban, az NB1/A csoportjában töltött. Soraiban számos válogatott, kiváló külföldi kosárlabdázó játszott, de bárkik is alkották a játékoskeretet, a csapat mindig megalkuvást nem ismerő játékáról, valamint fantasztikus és egyben fanatikus szurkolótáboráról volt ismert. Szolnokon rang és egyben nagy kihívás kosárlabdázni, amire mindig büszkék leszünk!

Jász-Nagykun-Szolnok megye elsőszámú sportegyesületeként szereplésünket, eredményeinket az átlagnál sokkal többen figyelik, éppen ezért mindig komoly célokkal szállunk harcba valamennyi versenysorozatban, ahol elindulunk.

Nemzetközi eredményeinkkel, a két Eurochallange négyesdöntővel, több évnyi Adria ligás szerepléssel, az ULEB Eurocupban és a Fiba Europe Cupban mutatott teljesítményünkkel országszerte sok sportrajongóval ismertettük meg klubunk és városunk nevét.

Célunk, hogy mindig egy sikeres, eredményes, szerethető, a közönségünk igényeit kiszolgáló klubként sokat tegyünk Szolnok hírnevének öregbítéséért. Profi klubot építünk, amire büszkék lehetnek drukkereink, valamint tulajdonosunk, Szolnok város önkormányzata.

Csősz Tamás

ügyvezető igazgató