Breaking news
  1. Világbajnokságra menne az Olajbányász fiatalja
  2. Végig vezetve győztünk Debrecenben
  3. A remek formában lévő DEAC otthonában az Olaj
  4. Egy félidőnyi előnyt adtunk a Falconak, vereség lett a vége
  5. Jön az újév első nagy rangadója : Olajbányász – Falco a Tiszaligetben

KÖSZÖNTŐ

KEDVES LÁTOGATÓ!

Sok szeretettel üdvözöljük a nyolcszoros magyar bajnok, nyolcszoros kupagyőztes Szolnoki Olajbányász honlapján. Klubunk a magyar férfi kosárlabdázás meghatározó egyesülete, az elmúlt évtized kiemelkedően legeredményesebb magyar férfi kosárlabda csapata.

A Szolnoki Olajbányászt 1959-ben alapították, fennállásának hat évtizedéből harminc esztendőt a legmagasabb osztályban, az NB1/A csoportjában töltött. Soraiban számos válogatott, kiváló külföldi kosárlabdázó játszott, de bárkik is alkották a játékoskeretet, a csapat mindig megalkuvást nem ismerő játékáról, valamint fantasztikus és egyben fanatikus szurkolótáboráról volt ismert. Szolnokon rang és egyben nagy kihívás kosárlabdázni, amire mindig büszkék leszünk!

Jász-Nagykun-Szolnok megye elsőszámú sportegyesületeként szereplésünket, eredményeinket az átlagnál sokkal többen figyelik, éppen ezért mindig komoly célokkal szállunk harcba valamennyi versenysorozatban, ahol elindulunk.

Nemzetközi eredményeinkkel, a két Eurochallange négyesdöntővel, több évnyi Adria ligás szerepléssel, az ULEB Eurocupban és a Fiba Europe Cupban mutatott teljesítményünkkel országszerte sok sportrajongóval ismertettük meg klubunk és városunk nevét.

Célunk, hogy mindig egy sikeres, eredményes, szerethető, a közönségünk igényeit kiszolgáló klubként sokat tegyünk Szolnok hírnevének öregbítéséért. Profi klubot építünk, amire büszkék lehetnek drukkereink, valamint tulajdonosunk, Szolnok város önkormányzata.

Csősz Tamás

ügyvezető igazgató