Indulhat a bajnokság lényegi része, a rájátszás, ahol már nincs helye hibának. Úgy alakult, hogy az NKA Universitas Pécs ellen kezdjük a három nyert meccsig tartó párharcot, de ha az elmúlt három hetet nézzük, akkor kétszer már sikerült legyőznünk az újoncot, így a ”felkészülési meccsek” remekül alakultak.

A friss kupagyőzelem birtokában Oliver Vidin és csapata biztosan kapott egy olyan mentális löketet, mely még inkább összekovácsolja az NHSZ-Szolnoki Olajbányászt. És közelebb hozza a szurkolótábort is, a sikerek ehhez remek alapot szolgáltatnak, így aztán a playoff-nyitányára remek hangulat, felfokozott várakozás és minden bizonnyal a kupadöntőn látható elszántság, változatos játék lesz jellemző.

Csirke Ferenc mester fiai azért szeretnek itt-ott belerondítani a papírformába, és egy rájátszás párharcában az első meccsen mindig a vendéglátón van a nyomás, ezért küzdelmes, fordulatos összecsapásra számíthat, aki szombaton kilátogat a Tiszaligetbe.

Aki nem a helyszínen biztatja a mieinket, az 18 órától a MindigTV GO felületén keresztül tudja élőképen nézni az összecsapást. A játékvezetői hármast ezúttal dr. Mészáros Balázs, Goda László, Pozsonyi László alkotja.