Breaking news
  1. Bár jobbak voltunk, kellett a szerencse a sikerhez
  2. Porto után Pécs, ismét bajnoki a Tiszaligetben
  3. “Sokat jelent ez a győzelem a klub imázsának Európa-szerte”
  4. Nagyszerű meccsen verte a Portót az Olajbányász
  5. FIBA EC: a címvédő legyőzője érkezik a Tiszaligetbe

BELÉPŐ

A SZOLNOKI OLAJBÁNYÁSZ HAZAI RENDEZÉSŰ MAGYAR BAJNOKI (NB I. “A”) MÉRKŐZÉSEIRE SZÓLÓ BELÉPŐJEGYEK ÁRA A 2021/2022-ES SZEZONBAN
  • Vendégjegy kizárólag a Vendég jobb és bal szektorokba, a vendégcsapat szurkolói részére vásárolható!
  • Diákjegy vásárlása nappali tagozatos diákoknak lehetséges, beléptetéskor kérjük az érvényes diákigazolvány felmutatását!
  • Gyerekjegyre 10. életévét be nem töltött gyermekek jogosultak, beléptetéskor kérjük a diákigazolvány vagy személyi igazolvány felmutatását!
A SZOLNOKI OLAJBÁNYÁSZ HAZAI RENDEZÉSŰ MAGYAR BAJNOKI (NB I. “A”) MÉRKŐZÉSEIRE SZÓLÓ BÉRLETEK ÁRA A 2021/2022-ES SZEZONBAN

Figyelem: Bérlet elvesztése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az regisztracio@olajofficial.hu címen. Új bérlet kiállításának költsége bruttó 5000 forint.

SPORTCSARNOK SZEKTORBEOSZTÁSA
SZÖVETSÉGI BELÉPŐK HASZNÁLATA

A Szolnoki Olajbányász az általa rendezett mérkőzésekre biztosítja az MKOSZ által kiadott szövetségi kártyákkal történő belépést. Ugyanakkor a csarnok szabadon értékesíthető helyeinek korlátozott száma miatt csak előzetes egyeztetés, regisztráció esetén tudjuk garantálni a belépést.

Tisztelettel kérjük, hogy a mérkőzés kezdete előtti nap 12 óráig jelezzék számunkra belépési szándékukat az regisztracio@olajofficial.hu e-mail címen. Közreműködésüket előre is köszönjük!

 

JEGYEK ÉS BÉRLETEK ONLINE

Jegyeinket és bérleteinket online is megvásárolhatja helyre szólóan. Ezt az Eventim weboldalán teheti meg:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/olajbanyasz-2021-2022-szezon-berlet-szolnok-tiszaligeti-varosi-sportcsarnok-568332/event.html