Breaking news
  1. Világbajnokságra menne az Olajbányász fiatalja
  2. Végig vezetve győztünk Debrecenben
  3. A remek formában lévő DEAC otthonában az Olaj
  4. Egy félidőnyi előnyt adtunk a Falconak, vereség lett a vége
  5. Jön az újév első nagy rangadója : Olajbányász – Falco a Tiszaligetben

BELÉPŐ

A SZOLNOKI OLAJBÁNYÁSZ HAZAI RENDEZÉSŰ MAGYAR BAJNOKI (NB I. “A”) MÉRKŐZÉSEIRE SZÓLÓ BELÉPŐJEGYEK ÁRA A 2021/2022-ES SZEZONBAN
  • Vendégjegy kizárólag a Vendég jobb és bal szektorokba, a vendégcsapat szurkolói részére vásárolható!
  • Diákjegy vásárlása nappali tagozatos diákoknak lehetséges, beléptetéskor kérjük az érvényes diákigazolvány felmutatását!
  • Nyugdíjas jegy vásárlása után, beléptetéskor kérjük az érvényes nyugdíjas igazolvány felmutatását!
  • Gyerekjegyre 10. életévét be nem töltött gyermekek jogosultak, beléptetéskor kérjük a diákigazolvány vagy személyi igazolvány felmutatását!
  • Az E és a D szektorba csak és kizárólag felnőtt jegyet tudunk biztosítani.
A SZOLNOKI OLAJBÁNYÁSZ HAZAI RENDEZÉSŰ MAGYAR BAJNOKI (NB I. “A”) MÉRKŐZÉSEIRE SZÓLÓ BÉRLETEK ÁRA A 2021/2022-ES SZEZONBAN

Figyelem: Bérlet elvesztése esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az regisztracio@olajofficial.hu címen. Új bérlet kiállításának költsége bruttó 5000 forint.

SPORTCSARNOK SZEKTORBEOSZTÁSA
SZÖVETSÉGI BELÉPŐK HASZNÁLATA

A Szolnoki Olajbányász az általa rendezett mérkőzésekre biztosítja az MKOSZ által kiadott szövetségi kártyákkal történő belépést. Ugyanakkor a csarnok szabadon értékesíthető helyeinek korlátozott száma miatt csak előzetes egyeztetés, regisztráció esetén tudjuk garantálni a belépést.

Tisztelettel kérjük, hogy a mérkőzés kezdete előtti nap 12 óráig jelezzék számunkra belépési szándékukat az regisztracio@olajofficial.hu e-mail címen. Közreműködésüket előre is köszönjük!

 

JEGYEK ÉS BÉRLETEK ONLINE

Jegyeinket és bérleteinket online is megvásárolhatja helyre szólóan. Ezt az Eventim weboldalán teheti meg:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/olajbanyasz-2021-2022-szezon-berlet-szolnok-tiszaligeti-varosi-sportcsarnok-568332/event.html