A szezon legrosszabb produkciójával vereséget szenvedett az Olajbányász hétfőn Szegeden. Ha létezik jókor érkező vereség, akkor ez ilyen volt. Csapatunknak ugyanis még mindig három győzelemnyi előnye van a második helyen, s ez a szezon a középszakasszal együtt még a felénél sem tart.

Ám sok idő elmerengni a hibákon nincs, csütörtökön ugyanis érkezik az az Atomerőmű SE, mely egy rossz szezonkezdetet követően az új edzővel és néhány játékoscserével kezd magára találni. A paksiak a legutóbbi fordulóban Székesfehérváron is győzni tudtak, azaz önbizalommal telve érkezhetnek a Tiszaligetbe.

Az Albát remek védekezésük mellett Eilingsfeld János és Kendrick Brown ponterős  játékával győzték le. Ők ketten egyébként is a Paks mindenkori produkciójának kulcsemberei, rájuk különösen kell majd figyelnie Pongóéknak.

Bármennyire is remekelt az ASE hétfőn, szolnoki oldalon most elsősorban a saját teljesítménnyel kell foglalkozni. Nem volt ugyanis Szegeden olyan poszt, ahol akár csak átlagos teljesítményt láthattunk volna, márpedig ez egy érmekért harcba szálló együttesnél nem fogadható el. Az esztendő utolsó mérkőzésén Praksch Péter, Csabai-Kaskötő Brigitta, valamint Farkas Gábor alkotja a játékvezetői hármast. A találkozó 18 órakor kezdődik, élőképpel a Mindig TV Go felületén lehet majd követni.