Tájékoztatjuk szurkolóinkat a 2023/2024-es idény jegyárairól, melyek a következők:

Jegytípusok:

  • Junior: junior jegy vásárlása kizárólag 18. életévet be nem töltött személy esetében lehetséges, belépéskor személyi igazolvány bemutatása szükséges.
  • Nyugdíjas: nyugdíjas jegy vásárlása esetén belépéskor kérjük az érvényes nyugdíjas igazolvány felmutatását.
  • Gyermekjegy: gyermekjegyre 10. életévét be nem töltött gyermekek jogosultak, beléptetéskor kérjük az érvényes diákigazolvány vagy személyi igazolvány felmutatását.
  • Családi csomagok: a kiválasztott családi csomag felhasználása kizárólag a táblázatban megjelölt személyi összetételű családok számára történhet! Amennyiben az előzetesen megvásárolt családi csomagban foglalt összes személy nem tud megjelenni (pl. betegség miatt), akkor a kedvezményes csomag érvényét veszti. A jegy tulajdonosának lehetősége van a mérkőzés előtti nap 12 óráig jelezni ezt a problémát az Eventimnek (info@tex.hu), aki 30 napon belül visszatéríti a megvásárolt teljes jegycsomag árát. Hiányos létszám esetén sajnos nem áll módunkban engedélyezni a családi csomag felhasználását, s így a mérkőzésre történő belépést. Kérjük, hogy minden esetben a valós létszámnak megfelelő jegytípust válassza.

Azon szurkolóink, akik nem a megvásárolt jegyen szereplő ülőhelyet foglalják el és nem működnek együtt a biztonsági személyzettel, felszólíthatók a sportcsarnok elhagyására.

Fontos információ, hogy az aktuális hazai mérkőzés előtt napokkal már online is megvásárolhatóak a jegyek az Eventim oldalán (www.eventim.hu). A helyszíni jegyvásárlásra is van lehetőség, készpénzes és bankkártyás fizetési módokkal.

A pénztárak a mérkőzések előtt egy órával nyitnak.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a vendégjegyek továbbra is kizárólag online, az Eventim oldalán érhetők el, helyszíni vásárlásra nincs lehetőség.