Egyetlen másodpercig sem volt kérdéses, hogy szerdán ki nyeri a szomszédvári csatát Kecskeméten. Az Olajbányász egész egyszerűen lényegesen jobban kosárlabdázott a házigazdánál. A korrektség annyit mindenképpen megkíván, hogy elmondjuk: a KTE hétfőn már játszott egy bajnokit a Jászberény ellenében.

Kipihentebbek biztosan nem lesznek a holnapi szolnoki mérkőzésig, azaz öt nap alatt a harmadik meccsükre készíti fel tanítványait Váradi Kornél vezetőedző.

Szolnoki oldalon érthetően jobb most a hangulat, a csapat második a tabellán, a szerdai sikerből minden játékos kivehette a részét, s amellett, hogy akadt több jó teljesítmény, csapatként volt nagyon erős az Olajbányász.

Ennek fényében hasonló folytatást vár el mindenki Warneréktól, azt azonban nem felejthetjük el, hogy az igazán nagy csata, a Körmend elleni jövőhét keddi hazai rangadóra is kell maradnia erőnek.

A meccs pénteken 18 órától kezdődik a Tiszaligetben, a játékvezetői hármas tagjai Földházy Tamás, Frányó Péter és Söjtöry Tamás lesznek.