Kis szusszanásnyi idő után máris itt az újabb mérkőzés: a Szolnoki Olajbányász Kecskemétre látogat, ahol a Váradi Kornél által irányított KTE lesz az ellenfél. Az a KTE, mely szorongatja a nagyokat is, azaz egyáltalán nem lebecsülendő ellenfél! Sőt, otthonában csak egyetlen vereségük van, tehát nagyon erősek a Messzi István Sportcsarnokban. A megszokott délszláv játékosok, Djeraszimovics, Dramicsanyin és a magyar válogatott Karahodzsics mellett Wittmann Krisztián jelenti az állandóságot. Mellettük szól az összeszokottság és a rutin. Őket egészíti ki az amerikai Thomas és a szerb Jaramaz, nem is rossul. Szombaton a Paksot győzték le, hétfőn pedig a Jászberény ellen egy szoros első félidő után nyertek, azaz a fáradtság ezúttal az ő lábukban is benne lesz.

Az Olajbányász játékosainak a szombati zalaegerszegi vereségen illik gyorsan túllépni, hiszen egyrészt ebbe a meccsritmusba egyáltalán nem fér bele a sebek nyalogatása, másrészt előre kell tekinteni annak, aki nagy célokat szeretne elérni.

Szolnoki oldalon a fáradtság volt a legnagyobb ellenfél az elmúlt meccseken, remélhetőleg a három mérkőzés nélküli nap némileg frissíti csapatunkat. A találkozót, mely 17 órakor kezdődik Kecskeméten, ezúttal is teljes kerettel várja az Olajbányász. A játékvezetői hármast ezúttal Benczur Tamás, Török Róbert és Lengyel Ádám alkotja majd.