A hét harmadik mérkőzését vívja a Szolnoki Olajbányász, az ellenfél pedig ezúttal a szerdán szoros végjátékban legyőzött Zalakerámia ZTE lesz. Csak a helyszín változik, most Zalaegerszegen csapnak össze a felek.

Újat már aligha tudnak egymásnak mutatni a szakmai stábok, Szabó Zsolték alighanem vérszemet kaptak attól, hogy nagyon közel voltak a győzelemhez a listavezető otthonában. Ugyanakkor azt mindenképpen jegyezzük meg, 48 órán belül az volt a Szolnok második meccse, s bizony a fáradtság volt az Egerszeg hatodik embere a szerda esti meccsen.

Ettől függetlenül biztosan nagyon  készül a visszavágásra Heinrich Róbert csapata. Ha már az edző szóba került, a szakmai munkát csak ideiglenesen irányító Heinrich helyett megtalálta új edzőjét az Egerszeg, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy az olasz Luca Bechi szombaton este ott lesz-e már új csapata mellett, vagy csak később érkezik.

A találkozót, melyet az M4Sport élőben közvetít szombaton 17.45-től, a Györffy Pál, Farkas Gábor, Nyilas István bírói hármas vezeti.