Az utolsó hazai, amit nyerni kell ahhoz, hogy idegenben még egyszer megpróbálhassuk megtörni a sok éve tartó szombathelyi hegemóniát. És erre minden esély meg is van, hiszen az NHSZ-Szolnoki Olajbányász hazai pályán igen komoly tényező, mind a játékot, mind a hangulatot tekintve.

A harmadik találkozón volt egy közel tíz perces „gólcsendünk”, ez pedig a bajnok ellen nem fér bele, a legfontosabb tehát az, hogy támadóoldalon fel tudjunk nőni a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely gárdájához, ahogy tettük azt a legutóbbi szolnoki meccsen is.

Oliver Vidin eddig sem tűnt olyannak, aki ne tudná lereagálni egy-egy adott meccs után a helyzetet, és a következtetéseket levonva megtalálni a győzelemhez vezető utat. Bízzunk abban, hogy ez pünkösd hétfőn sem lesz másként, emellett a csarnokot dugig töltő piros-fekete szurkolók eddigiekben mutatott elszántsága, vehemenciája is plusz töltetet kell, hogy adjon Lukács Norberték számára.

Nehéz összecsapás lesz, most tényleg mindent egy lapra feltéve kell nekifutni a feladatnak, hiába a teher, ami általában a vendéglátók vállát nyomja. Három éve már átéltük, milyen, amikor a Tiszaligetben ünnepli a bajnoki címet a sárga-fekete alakulat, edzőknek, játékosoknak, szurkolóknak is meg kell tenni annak érdekében mindent, hogy ez újra ne történhessen meg.

A tévéközvetítés természetesen most sem marad el, ezúttal a Duna World tűzi műsorra a 18 órakor induló negyedik meccset. A játékvezetők Benczur Tamás, Kapitány Gellért, Makrai Márton lesznek.