… mint az elődöntőben! Már a finálé első meccsét követően is sokan vizionálták, be is jött: Oliver Vidin és csapata határozott választ adott a kétkedőknek, a Tiszaligetben kiegyenlítették a párharcot, így most annak szurkolhatunk, hogy megismételjük a bravúrt, amit az Arconic-Alba Fehérvár ellen a harmadik találkozón láttunk az NHSZ-Szolnoki Olajbányásztól.

Akkor is egy, házigazdaként azidáig veretlen csapatot sikerült legyőznünk, hogy elhozzuk a pályaelőnyt, és ezek a remények most, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elleni döntőben is szárnyra kaphatnak, hiszen a második mérkőzésen erőt, stabilitást mutatott a piros-fekete gárda, Pallai Tamásék újfent bebizonyították, hogy képesek változtatni, és ez a változtatás az előző szériában döntő volt.

Ezúttal azonban a regnáló bajnok az ellenfél, akit utoljára a körmendiek tudtak „megtréfálni” hazai pályán a döntőben, de ennek már két éve, ráadásul annak a párharcnak is a sárga-feketék örülhettek a végén, így aztán nem mondhatjuk, hogy könnyű dolga lenne a mieinknek, de a lendület, a csapat karaktere jelenleg mindent maga alá tud gyűrni, egészen elképesztő energiákkal szárnyal az Olaj, fűtve a szurkolóktól is, akik vendégben is hazai hangulatba tudják hajszolni Jovanovicsékat.

A pénteki esti mérkőzést, mely ezúttal 18:15-kor kezdődik, az eddigiekhez hasonlatosan közvetíti az M4 Sport, így nem marad élőkép nélkül senki. A bírói triót Praksch Péter Árpád, Montgomery-Tóth Cecília, Nagy Viktor alkotja.