Egálról folytatódik, tulajdonképpen egy új, két nyert meccsig tartó párharc kezdődik pénteken Székesfehérváron, miután az NHSZ-Szolnoki Olajbányász hazai pályán kiegyenlített.

Szinte üresjárat nélküli, végig koncentrált játékot mutatva sikerült bezsebelnie Jovanovicséknak a győzelmet a Tiszaligetben, így újra komoly nyomás alá helyezve az Arconic-Alba Fehérvár csapatát, hiszen most rajtuk a sor, no meg a nyomás, hogy másodjára is megmutassák, mennyit is ér a hazai pálya a Gáz utcában.

A mieinknek adott a feladat: ha a nyitányon látott, egy jó félidő, egy rossz félidő sémát követik, akkor ezúttal is megnehezítik a saját dolgukat, ha az itthoni, éles, energikus kosárlabdát hozzák, akkor bőven benne van az is, hogy elhozzák a pályaelőnyt Robertséktől.

A fehérváriak edzője Szolnokon sem fukarkodott az övéi játékperceivel, kérdés, hogy az erőltetett rájátszás-menetben ennek mikor ütközik ki a hatása, ha egyáltalán kiütközik – Vidin mester ugyanis tíz embert tud rotálni a piros-feketéknél, míg a másik oldalon ez a számláló kis jóindulattal is csak hét (de inkább hat) bevethető játékosig kúszik el.

Jön tehát a párharc harmadik összecsapása, teljesen nyílt, 1-1-es állásnál pénteken 18 órától. Aki nem utazik a Dunántúlra, az a MindigTV Go élőképes közvetítése előtt szurkolhat Pallai Tamáséknak.