Az első mérkőzés nem úgy sikerült, ahogyan azt az NHSZ-Szolnoki Olajbányász csapata szerette volna, de Székesfehérváron egyébként sem egyszerű sikerrel távozni vendégként. Holnap viszont új esély kínálkozik a javításra!

Oliver Vidin nyilatkozata alapján tudunk ennél jobban is teljesíteni, amire nagy szükség lesz majd a piros-feketék hazai meccsén, hiszen ahogy az eddigiekben is írtuk, általában a hazai csapaton van a győzelmi kényszer, nyomás alatt pedig még nehezebb végig koncentráltan teljesíteni. De mégis, Wigginséknek most muszáj lesz megmutatni, hogy ki az úr a Tiszaligetben.

Az első találkozó mindig amolyan tapogatózás, felmérték egymás erejét a csapatok, s ha a fehérvári gyenge pontokat sikerül megtalálnia és kihasználnia a házigazdának, akkor egyenlíthetnek, ráadásul minden küzdelmes perc számít, ha a vendégek szűkebb rotációját nézzük…

Kedden a szezon legfontosabb meccsére készül az NHSZ-Szolnoki Olajbányász, ezt érdemes a helyszínen nézni, de aki mégsem így tesz, az 18 órától az M4 Sport csatornán tudja élőképen követni az összecsapást.