Az SZTE-Szedeák elleni hazai győzelmet követően Oroszlányba utazott együttesünk annak érdekében, hogy a válogatott szünet előtt győzelemmel térhessen kisebb pihenőre. Szarvas Gábor csapata a tabella jelenlegi állásáról függetlenül, az MVM-OSE Lions vendégeként sem számíthatott egyszerű mérkőzésre, hiszen az oroszlányiak főként hazai pályán bárki ellen veszélyesen lépnek fel.

A mieink kezdője az alábbiak szerint alakult: Pongó, Lukács, Eads, Thomas, Wiggins. A találkozó elején mintegy bemelegítésként mindenki hozzátette a saját pontjait a közöshöz, a mieinktől ismét Wiggins és Thomas volt elsősorban főszerepben, előbbi a festékben, utóbbi a triplavonalról célzott többször sikeresen. A két csapat kevés jó védekezést mutatott be, inkább a támadások domináltak a találkozó ezen szakaszában. Ez a negyed végi eredményen is meglátszott, hiszen 30-30-as eredménnyel zártuk az első tíz percet. A folytatásban sem szakadt meg a pontzuhatag, a hazaiak pedig egyre inkább megtalálták a fonalat a távoli kísérleteknél, míg a mieinktől Wiggins villant többször. Eads dudaszós triplájával mégis minimális előnnyel mehetett szünetre a szolnoki együttes, 50-51.

A pihenőt követően gyors 8-0-val ellépett az OSE, s kicsivel később kialakult a tízpontos különbség is. Ugyan Wiggins és Lukács triplájával lassan ismét meccsbe került csapatunk, ám a sorozatos védekezési hibák miatt a harmadik negyed vége ismét tízpontos oroszlányi előnyt mutatott. A zárófelvonásban ugyan több támadásbeli felállással is próbálkozott Szarvas Gábor, ám a vendéglátóknak mindig volt válasza, s ezért többször kényszerpályára kerültünk támadásban. Az oroszlányiak több mutatóban hasonlóan végeztek, mint a mieink, ám több védőlepattanót szedtek, s talán összességében a kritikus pillanatokban kevesebbet hibáztak, így megszerezték a győzelmet.

Folytatás a válogatott szünetet követően hazai pályán a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét ellen.