Az elején csak Dustin büntetőit láthattuk, majd James és Pallai Tomi is beszálltak a pontgyártásba. Hogy nem nőtt meg a különbség, elsősorban Jalen Henrynek volt köszönhető, a Honvéd légiósa tartotta a lépést az Olajjal. A negyed végére Norbi is felzárkózott a pontgyártásban így volt egy lélegzetvételnyi előnyünk az első szünetre.

A második negyedben többször is megvillant Ilija Dokovic, a vendégek irányítója, de amikor már a nyakunkra léphettek volna, Pongó Máté hármasra hármassal válaszolt. Büntetőkkel tartottuk ez egy-kétlabdás előnyt, majd beköszönt Rudner Gábor is. Így már megnyugtatóbb, közte tíz! A sok hibával tarkított negyedet James, Arabo és Norbi pontjai zárták, amire szinte csak Dokovictól jött érdemi válasz. A félidőre kilenc pont előnnyel mehettünk az öltözőbe.

A harmadik negyedben Pallai Tomi, James, Dustin és Norbi mellé jól lépett fel a fiatal magasember, Bobo. Megint támadó lepattanót tett vissza, szorgos kis két pont, de az is nagyon kellett. Mindent egybevetve már elértük a közte húszat.

A záró játékrészben már nem volt érdemi változás. Az Eads-show folytatásaként érkező fiataljaink mind megmutatták, hogy helyük van a csapatban. Sebők Bandi, Horváth Ákos, Bobo, Kiss Dominik és Rudner Gábor ötösfogata nem adta el az előnyt, nem vette félvállról a kapott bizalmat és a közönség szurkolását. Minden másodpercet megszolgáltak. Akarattal, figyelemmel, verítékkel! A csapat jól menedzselte a felépített különbséget, megérdemelten fogadta a csarnokban zúgó vastapsot!

Szép volt fiúk!