A zalaegerszegi vereséget követően újabb nehéz idegenbeli meccs vár az Olajbányászra.

Tudniillik annál az Albánál vizitálunk, amelyik a nemzetközi porondon ugyan egy újabb vereséggel hangolt a szombati, mindig pikáns hangulatú rangadóra, de a hazai pontvadászatban még nem talált legyőzőre, négy meccs után is hibátlanul vezeti a bajnokságot.

A fehérváriak az NB/I-ben ismert légiósnevekkel töltötték újra Vojvoda köré a keretüket a nyáron, Dickey Szegedről, Chambers Körmendről, Barnett pedig Sopronból lehet ismerős a sportág rajongóinak. A házigazda ennek megfelelően gyors, támadóorientált kosárlabdát játszik (a mérkőzéseik felén elérték a 100 dobott pontot), ahol még mindig a 33 éves Vojvoda Dávid viszi a prímet, 20.5 pontos átlagával vezeti a vonatkozó ranglistát a magyar játékosok közt.

A mieink a ZTE elleni mérkőzés után próbálnak majd újra visszatalálni a győztes útra Székesfehérváron. A zalai összecsapásra a mutatott játékon kívül természetesen a Rajkovics mester rendelkezésére álló foghíjas névsor is erőteljesen rányomta a bélyegét.

Hogy sikerül-e azt az arcát mutatnia az Olajbányásznak, mint az első három mérkőzésen, hogy a játékosaink között változatlanul kiváló összhang és a csapatkosárlabda elhozza-e a listavezető első vereségét, arra szombaton választ kapunk. A mérkőzést 20 órától az M4+ csatornáján lehet követni. A játékvezetői hármast Földházi Tamás Péter, Nagy Viktor, Makrai Márton alkotja.