Újabb két szezonra elkötelezte magát a Szolnoki Olajbányászhoz Rudner Gábor. Csősz Tamás klubvezető és a játékos már alá is írta az erről szóló megállapodást.

– A szezon lázárását követően a legfontosabb feladatunk a következő szezon magyar magjának összeállítása – mondta honlapunknak Csősz Tamás. Az ügyvezető igazgató hozzátette: nagyon örül annak, hogy a hazai mezőny egyik leghatékonyabb tripladobója marad Szolnokon.

– Gábor a Szolnok Sportcentrum utánpótlás képző műhelyéből érkezett klubunkhoz 2016-ban. Az elmúlt három szezon során komplex játékossá vált, az elvégzett munkának köszönhetően sokat fejlődött fizikálisan és mentálisan. A hazai mezőny egyik legjobb triplázója, közel ötven százalékos hatékonysággal értékesíti távoli dobásait, ami egészen kiemelkedő mutató. A következő évek Olajbányászának meghatározó játékosaként számítunk rá.

Hasonló várakozásokkal tekint a közös munka folytatása elé Rudner Gábor is.

– Örülök, hogy az Olajbányásznál folytatom pályafutásomat. Nagyon jól érzem magam a klubnál és remélem, hogy szurkolóinknak minél több örömet tudunk majd szerezni – mondta a játékos.

Csősz Tamás klubvezető érdeklődésünkre elmondta: a napokban végleg összeállhat a 2023/2024-es szezon keretének magyar magja.