Izgalmas, s nem utolsó sorban komoly feszültséget hozó negyedik meccsen van túl csapatunk. Körmenden egy végletekig kiélezett mérkőzést veszítettünk el, mi sem mutatja jobban a tét nagyságát, mint a lefújás után kialakult kisebb csetepaté. Az Olajbányász végig nélkülözte egy kisebb sérülés miatt Jimmy Gavint, valamint a meccs második felében Lukács Norbertet is, remélhetőleg ők vasárnap az ötödik, sorsdöntő találkozón már Gasper Potocnik rendelkezésére állhatnak majd.

Egyik csapat sem brillírozott a pénteki negyedik negyeddöntőn, mind körmendi, mind pedig szolnoki oldalon bőségesen akadt hiba. Azonban a küzdelem és az időnként pattanásig feszült idegek hoztak bőséggel izgalmat. Szolnoki oldalon elsősorban a dobóforma miatt bosszankodhatott a szakvezetés, Bojan Suboticék ha csak a tiszta dobbóhelyzeteknél pontosabban céloznak, akkor már az Alba Fehérvár elleni elődöntőre készülhetnének.

Ám nem így lett, s ezen kár is keseregni, merthogy vasárnap este 18 órától jön az a meccs, ahol nem lehet hibázni, aki itt kikap, nem harcolhat az érmekért. A hazai pálya előnye egyértelműen az Olajbányász mellett szól, míg a körmendiek abban bízhatnak, hogy ezáltal a teher is jobban nyomhatja Pongó Mátéék vállát. A nyitott kérdésekre holnap választ kapunk, egy biztos: szurkolótáborunkkal magunk mögött sokkal több esélyünk lesz.

A találkozót játékvezetői Benczur Tamás, Praksch Péter és Györfy Rúben lesznek.