Rendkívül izgalmas negyeddöntőkkel kezdődött a Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa. Az Olajbányász, a Sopron, a Falco és a Kecskemét is szoros, a végletekig kiélezett meccsen jutott be a legjobb négy közé.

Ami számunkra a legfontosabb: idén sem rendnek éremcsatákat a Szolnoki Olajbányász nélkül, erre pedig joggal lehetünk büszkék! Persze címvédőként mi más is lehetne cél, mint az újbóli aranycsata, ám az odáig vezető úton egy szervezett, jó csapat állja utunkat. A Sopron KC a szezon jelentős részében fegyelmezett játékával tűnt ki, s joggal lehet ott a kupa legjobbjai között, és megérdemelten várja az ötödik helyről a bajnoki rájátszást.

A kupa elődöntőjében el kell felejteni, hogy a bajnokságban mindkétszer legyőztük Andre Jonesékat, csak ebben az esetben lehet esélyünk újra az aranycsatára. A Zalaegerszeg ellen jókora hullámvölgyeket is láthattunk Bojan Suboticéktól, remélhetőleg hasonlóra nem kell számítanunk a Tüskecsarnokban.

Az elődöntő szombaton 17 órakor kezdődik, az m4sport.hu internetes oldalon lehet élőképpel követni. A játékvezetői hármast Földházi Péter, Tóth Cecília és Nagy Viktor alkotja.