Az utolsó forduló következik a férfi kosárlabda bajnokság alapszakaszából. A már biztos második csapatunk a Budapesti Honvéd gárdáját fogadja, melynek ugyancsak nem erre a mérkőzésre kell figyelnie, hanem majd az alsóházi rájátszásban tudja meghosszabbítani felsőházi tagságát.

A vendégeknek erre minden esélyük meg is van, hiszen az előzetes várakozásokhoz képest is jól szerepelnek, karakteres csapatot építettek az A-csoport rekordbajnokánál. A téli “odavágón” is kemény ellenfelek voltak Demeterék, s bizony csak remek második félidejének köszönheti az Olaj az idegenbeli győzelmet.

Az Olajbányásznál sérült, vagy beteg nincs, így a műtét utáni rehabilitációját végző Pallai Tamást leszámítva a legerősebb összeállításunkban fogadjuk a Honvédot.

Bárhogyan is alakul a találkozó, fél szemmel már előre kell nézni, hiszen jövőjét szerdán indul a kupahét, ahol előbb hazai pályán kell kivívnunk a legjobb négybe jutást a ZTE ellenében.

De addig is itt a bajnoki, amit természetesen szeretne megnyerni az Olaj. A találkozót szombaton 18 órától kezdik, a bírói hármast Tőzsér Dénes, Lengyel Ádám és Szilágyi Bálint alkotja majd. A meccset a MindigTV Go felületén lehet követni.