Remekül teljesít az előszezonban a Magyar Kupa-címvédő Olaj, amelynek fiatal magyar kosárlabdázója, Pallai Tamás éremszerzésben bízik a bajnokságban.

ANNYIRA JÓL MUZSIKÁL eddig az előszezonban a Szolnoki Olajbányász, hogy a rajongók kezdhetnek aggódni, nem lövi-e el túl korán az összes puskaporát a gárda…A Magyar Kupa címvédője mind a nyolc mérkőzését megnyerte, legutóbb Székesfehérváron a Bajnokok Ligája selejtezőjében szereplő osztrák Swans Gmundent és a sorozatban biztosan főtáblás bosnyák KK Igokeát is felülmúlta a Nagy Gábor-emléktornán. (Apropó, BL-főtábla: a Falco hétfőn bejelentette, hogy ismét a Vulcano Energia Kft. lesz a névszponzora). Nem csoda, hogy a klub véglegesítette próbajátékon lévő amerikai hátvédje, Jimmy Gavin szerződését, ezzel teljessé tette 2022–2023-as keretét.

„Nyilván jó, hogy így szerepeltünk, de messzemenő következtetéseket nem szeretnénk és nem is lenne szerencsés ebből levonni   – szögezte le Pallai Tamás, a hétvégén a Göcsej-kupán fellépő Olaj 21 éves hátvédje, akit a Sitku Ernő-emléktorna legértékesebb játékosának választottak másfél héttel ezelőtt. – Jó úton járunk, megtesszük azokat a lépéseket, amelyeknek köszönhetően rendben leszünk az idény kezdetére, de túlgondolni nem akarjuk a történteket. Nagyszerű társaság jött össze, az első benyomás azóta is érvényes, keményen dolgozó és elhivatott légiósokkal erősödött a keretünk – Gasper Potocnik vezetőedzőnk keze alá kellenek is az ilyen típusú játékosok. A hangulat a pályán és azon kívül is szuper, megvan a csapategység, mindenki tudja, hol van a helye.”

A cikk folytatódik, a továbbiakért kattints:
https://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/ferfi-kosar-nb-i-jo-uton-jarnak-de-nem-gondoljak-tul-a-szolnokiak-2914461