Hároméves szerződést kötött az Olajbányász az országos döntőbe jutó, az alapszakasz harmadik helyén végző U20-as csapatának játékmesterével, Sebők Andrással. A Szolnoki Sportiskolában, majd a Szolnoki Kosárlabda Akadémián nevelkedett játékos egyébként már be is mutatkozott a mögöttünk hagyott szezonban a felnőttek között.

– Sopronban a sérülések miatt viszonylag sokat lehettem pályán – emlékezett vissza első A- csoportos meccsére a fiatal játékos. – Előtte még izgultam, de a meccsen már arra törekedtem, hogy az edző által adott taktikai utasításokat maximálisan betartsam.

Sebők András elmúlt idénye, ahogyan az egész U20-as csapaté, remekül sikerült. A mezőnyből elsősorban fegyelmezettségével és szervezettségével, illetve jó védekezésével kitűnő szolnoki csapatnak vezére volt András, azaz megdolgozott a klubbal kötött szerződésért.

– Aligha kell mondanom, hogy ezt a szezont várom eddig a legjobban. Sok munka vár rám, itt minden adott ahhoz, hogy fejlődjek. Minden lehetőséget megragadok majd arra, hogy a felnőttek edzésein a lehető legtöbbet tanuljak, és megszolgáljam a bizalmat – tette hozzá Sebők András.