A Szolnoki Olajbányászban folytatja pályafutását az egyik legígéretesebb fiatal magyar kosárlabdázó, Lukács Norbert! Az Alba Fehérvárral a napokban bajnoki harmadik helyen végző, a felnőtt válogatottal világbajnoki selejtezőre készülő játékos aktív részese volt nevelőklubja bronzérmének, a rájátszásban például 9,2 pontot átlagolt.

– Egy remek adottságú és szellemiségű fiatal játékost sikerült Szolnokra hoznunk – mondta az Olajofficial.hu-nak Csősz Tamás, a klub ügyvezető igazgatója. – Lukács Norbert esetében is hosszabb távon gondolkodunk, ezért kétéves szerződést írtunk vele alá.

– Norbit U16-os kora óta ismerem, a noteszembe U18-asként került bele – tette hozzá Pór Péter, a klub szakmai igazgatója. – Már akkor is a legtehetségesebb játékosok egyike volt korosztályában, mára pedig a felnőtt mezőnyben is megállja a helyét fiatal kora ellenére! Norbi 2001-ben született, 204 centiméter magas, elsősorban a hármas poszton érzi jól magát, de egyáltalán nem idegen számára a 4-es poszt sem. Évek óta dolgozik velünk a magyar férfi válogatottban, a július eleji világbajnoki selejtezőkre készülő nemzeti csapat keretébe is meghívót kapott.