A középszakasz számára legfontosabb kérdését már szerdán lezárta a Szolnoki Olajbányász: a Körmend legyőzésével bebiztosították Pallaiék a második helyüket a rájátszás előtt. Ráadásul mindezt úgy, hogy igencsak tartalékosan léptek pályára a fontos meccsen Gasper Potocnik alakulata!

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a 12-es keretből nem lehetett ott kisebb-nagyobb sérülése miatt Zsíros Péter, Bojan Subotic, Kovács Péter, Samuel Taiwo, Brandon Young, valamint Gilszki Erik. A csapat erejét és stabilitását mutatja, hogy mindezek ellenére sikerült győzni a fontos találkozón, s ebből kivették a részüket a fiatalok is.

A jó teljesítményre bizony szombaton is nagy szükség lesz, ugyanis az Alba Fehérvár érkezik a Tiszaligetbe, melynek a célja a harmadik hely a rájátszás előtt. Ehhez pedig győznie kellene Szolnokon. Várhatóan továbbra sem lesz teljes az Olajbányász kerete, jelen állás szerint ugyanabbana felállásban fut ki a játéktérre az Olaj, mint szerdán a Körmend ellen.

A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik, s az M4 élőben közvetíti. A játékvezetői hármast Praksch Péter, Söjtöry Tamás és Makrai Márton alkotja majd.