Az idei bajnokságban negyedjére játszik egymással az Olajbányász és a Sopron KC. Eddig a soproniak számára billen a mérleg nyelve, kétszer ők tudták elhagyni győztesen a pályát. Ezúttal a hűség városában, a középszakasz felsőházának hatodik fordulójában mérkőznek meg a felek szerdán 18 órától.

Egyelőre nem a sikerekről szól az Olajbányász számára a bajnokságnak ez a része, aminek elsősorban a sok sérülés az oka. Gasper Potocnik várhatóan ismét tartalékosan, lehet, hogy minden eddiginél több hiányzóval küldi pályára csapatát a Novomatic Arénában. Azt, hogy ki tudja vállalni a játékot, majd csak a mérkőzést megelőzően tudhatjuk meg.

Mindenesetre szlovén edzőnk ismét igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a rendelkezésére álló meccskeretből, mint ahogyan a végül pályára lépők is győzni akarnak. Persze ez egyáltalán nem lesz könnyű, ugyanis a hazaiaknak ez az utolsó reális esélye arra, hogy megcélozzák a negyedik, a negyeddöntőben pályaválasztói pozíciót érő helyezést.

A 18 órától kezdődő meccset a MindigTV GO felületén követhetjük élőképpel. A játékvezetői hármast Kapitány Gellért, Tőzsér Dénes és Minér László alkotja.