A középszakaszban már tényleg a rájátszásbéli legjobb helyekért harcolnak a csapatok, az Olajbányász például nagy csatát vív a Körmenddel azért, hogy a második helyről kezdhesse a bajnoki címért folytatott csatát. A szolnoki csapat körmendi játékának ez jelenti jelenleg a legnagyobb tétjét. A mieink két győzelemmel megelőzik Ferencz Csabáékat, a körmendiek ezt a hátrányt csökkenthetik egy sikerrel.

Persze a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy az Olaj egy meccsel kevesebbet játszott (a hétvégi fordulóban mi voltunk a szabadnaposak). Legutóbb a két gárda a kupa negyeddöntőjében futott össze, ahol az Olajbányász végig vezetve végül biztosan győzött, de egyáltalán nem adta olcsón az elődöntőbe jutást a Körmend.

Az látszott, hogy amennyiben az Olajbányász a saját játékát tudja játszani, akkor akár Körmenden is esélyes lehet. Bár semmit sem jelent, de novemberben már tudott nyerni a kisvárosi oroszlánbarlangban a Szolnok.

Az Egis reménykedve várja a szerdán 18 órától kezdődő mérkőzést, soproni hosszabbításos győzelmükkel igyekeznek visszatérni az alapszakasz második felében mutatott formájukhoz. Az Olabjányásznál Zsíros Péter rehabilitációja jól halad, de egyelőre nem lép még pályára. A többiek egészségesek, s természetesen a győzelem szándékával utaznak Körmendre

A találkozót Cziffra Csaba, Kapitány Gellért és Minál László vezeti majd. Élőképpel a MindigTV GO felületén lehet majd követni.