A szezont pocsékul kezdő, ám egyre jobb formába lendülő Kaposvár otthonában igen nehéz meccs vár a Szolnoki Olajbányászra szombaton este 18 órától. A házigazda ugyanis stabil védekezésével és megbízható támadójátékával nagyon veszélyes csapattá nőtte ki magát, így reális esélye nyílt a felsőházi rájátszásra.

Három hétnyi szünet után rendeznek ismét bajnoki mérkőzéseket a férfi A-csoportban. A válogatott világbajnoki selejtezői miatti szünetet persze egyik csapat sem töltötte tétlenül, az Olajbányász például Brandon Young személyében új irányítót szerződtetett. Az amerikai érkezése remélhetőleg lendületet ad a szolnoki támadójátéknak, bár sok idő nem volt eddig a beépítésére.

Márpedig a fegyelmezett kaposvári csapat ellen nagy szükség lesz a rendezett védekezésre és ponterős kosárlabdára, csak így lesz legyőzhető a házigazda. Szolnoki oldalon Zsíros Péter kivételével mindenki harcra kész.

A találkozót március 12-én szombaton 18 órától a Kaposvár Arénában rendezik. A játékvezetői hármast Praksch Péter, Pozsonyi László és Major Ádám alkotja.

A találkozót élőképpel a MindigTV Go felületén lehet követni.