Nagy hátrányból állt fel az Olajbányász Sopronban, ám győzni nem sikerült. Ugyanakkor a negyedik negyedben mutatott életjelek már egész biztatóak, különösen annak fényében, hogy a csapatot sújtó koronavírus-betegség óta igencsak gödörben van csapatunk.

A soproni rangadó után nincs sok idő a sebek nyalogatására, a válogatott világbajnoki selejtezője miatti bajnoki szünet előtt még egy meccs vár az Olajbányászra. Nem is akármilyen, hiszen a negyedik helyezett Egis Körmend jön a Tiszaligetbe.

Kétségtelen, hogy a két gárda közül a körmendiek vannak jobb formában, legutóbb az Alba Fehérvárt győzték le nagy csatában. Nem lesz viszont itt Szolnokon Kamau Stokes, a csapat irányítója, legeredményesebb játékosa, aki az Alba elleni mérkőzésen zúzta meg alaposan a bordáit. Az Olajbányásznál is lesz hiányzó, Rudner Gáborra még mindig nem számíthat Gasper Potocnik. Ott lesznek viszont a többiek, akiktől fegyelmezettebb játékot vár el a szakmai stáb, s alighanem a szurkolótábor is.

A szerdán 18.15-től kezdődő találkozót az M4 Sport tűzte műsorára. A játékvezetők Benczur Tamás, Papp Péter és Söjtöry Tamás lesznek.