A Szolnoki Olajbányász U20-as csapatának bajnoki szereplése a korosztály egyik kellemes meglepetése. Mándoki Tamás fiai szépen csendben sorra nyerik mérkőzéseiket, a Tiszaligetben még senki sem tudott győzni, idegenben is csak négyszer hagyták el vesztesen a pályát. Mindezt úgy, hogy nem egy-egy ember kiemelkedő teljesítményével tudnak mások fölé kerekedni, hanem remek csapatmunkával.

Az Olajbányász „kiscsapata” fegyelmezettségével és védekezésével emelkedik ki a mezőnyből, így hosszú hetek óta tudja őrizni második helyét a tabellán. Február 16-án szerdán 15.30 órától az a Körmend érkezik a Tiszaligetbe, mely egyrészt ennek a korosztálynak a címvédője, másrészt még az idei bajnokságban egyszer sem kapott ki! Az egyik csapat, mely megszorongatta őket, az pont az Olaj volt.

A körmendiek már biztosan ott lesznek a szezont lezáró döntőben, s erre jó esélye van a mieinknek is. Ehhez azonban szükség van a hazai sikerekre, így a Körmend ellenire is. Minden bizonnyal izgalmas összecsapás lesz a két legjobb meccse, érdemes megnézni ezt a remekül küzdő, igazi csapatként harcoló együttest élőben is. Egyrészt, kellhet a szurkolói biztatás, másrészt pedig megérdemlik egész éves teljesítményükkel a figyelmet Csornai Bencéék.

Szóval még egyszer: február 16-án szerdán 15.30-tól a Tiszaligetben Szolnoki Olajbányász U20 – Egis-Körmend U20!