Szoros hazai vereséggel tért vissza a csapatot sújtó koronavírus-fertőzések után az Olajbányász a bajnokságba. Az Alba elleni vereség leginkább azért fájó, mert egy rangadón soha nem esik jól veszíteni.

Máris itt a folytatás, pénteken 18 órától Kecskeméten lépnek pályára Roko Badzimék. A házigazda egy kifejezetten rossz periódust tudhat maga mögött, utolsó öt meccséből négyszer vesztesen hagyta el a pályát Forray Gábor legénysége. Vissza is csúsztak a tabellán egészen a kilencedik helyig, azaz, ha komolyan gondolják a felsőházi rájátszást, minden győzelemre, főleg a hazaiakra égető szükségük van.

Elképzelhető, hogy új légiós is pályára lép majd pénteken, legalábbis erről szólnak a hírek a szomszédvárból.

Az Olajbányásznál újra ott lehet a többiekkel Kovács Péter, akire koronavírus-fertőzése után szigorú orvosi vizsgálatok vártak. Miután minden értéke rendben van, a csapatkapitány is játszhat.

Reméljük, hogy sikerült az Alba ellenéi mérkőzéshez képest játékban előrelépni, s végképp magunk mögött hagyhatjuk a háromhetes kényszerszünet negatív hatásait.

A találkozót pénteken 18 órától rendezik a Messzi István Sportcsarnokban. A mérkőzést Benczur Tamás, Tóth Cecília és Makrai Márton vezeti. A találkozót élőképpel a Mindig TV GO felületén lehet követni.

Kecskemétre utazó szurkolóink a helyszínen vehetik meg jegyüket!

A 21. forduló mérkőzései:

Február 4. péntek, 18 óra: Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Szolnoki Olajbányász

Február 4. péntek, 18 óra: Naturtex-SZTE-SZEDEÁK – Atomerőmű SE

Február 5. szombat 17 óra: Alba Fehérvár – Sopron KC

Február 5. szombat 18 óra: MVM-OSE Lions – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Február 5. szombat 18 óra: PVSK-VEOLIA – Egis Körmend

Február 5. szombat 18 óra: Kaposvári KK – Hübner Nyíregyháza BS

Február 5. szombat 18 óra: Zalakerámia ZTE KK – DEAC Tungsram