Két évvel meghosszabbította szerződését, ezzel a 2023/24-es szezon végéig a piros-feketéket erősíti az Olajbányász saját nevelésű játékosa, Pallai Tamás. A hátvéd poszton bevethető fiatal kosaras további fejlődését a szakmai stáb kiemelten kezeli, azt szeretnék, hogy Pallai Szolnokon váljon meghatározó NB1/A-s játékossá.

  Tamás a Szolnoki Sportcentrum sportolójaként megjárta a korosztályos válogatottakat, jelenleg is az U20-as válogatott csapattal készül a nyári nemzetközi tornára – mondta az Olajofficial.hu-nak Pór Péter szakmai igazgató. – Tehetséges, szorgalmas és elkötelezett a sportág, s nem utolsó sorban az Olajbányász iránt is, nagy öröm, hogy ő is piros-fekete színekben képzeli el a jövőjét. Az előttünk álló idény nagy lehetőség számára, hiszen a fiatalszabálynak ő az egyik fő kedvezményezettje, azaz lesz játékperce arra, hogy megmutassa tehetségét. Amikor pályára került az elmúlt két idényben, akkor is bizonyította: méltó a bizalomra és a lehetőségre.

 – A 2021/22-es szezonra még élő szerződésem van, de amikor a plusz kétéves hosszabbítás lehetőségét felvázolta a vezetőség, egy pillanatig sem volt számomra kérdés, hogy elfogadom-e  válaszolta kérdésünkre Pallai.  Nagy bizalmat szavazott nekem a klub, amivel mindenképpen megpróbálok majd élni. Óriási megtiszteltetés, hogy még három évig az Olajbányász játékosa lehetek.