A tiszaligeti csarnokban tartotta első szezonbéli szurkolói ankétját Szolnoki Olajbányász. Ahogyan az várható volt, az új játékosokkal való ismerkedés mellett a vírushelyzet okozta nehézségek érdekelték leginkább a drukkereket.

A szabályok világosak, ha valaki megfertőződik, akkor azt azonnal jeleznünk kell a szövetségnek és a járványügyi hatóságnak – kezdte a válaszadást Csősz Tamás, a Szolnoki Olajbányász ügyvezető igazgatója.

Kapott a kérdésekből Gasper Potocnik is, aki elmondta: nehéz a vírusjárvány időszakában előre tervezni, nem tudni, mikor kit ér el a betegség, de az Olajbányász mindig a győzelemre készül, másként nem is lehet pályára lépni.

Szóba került az új emberek beilleszkedése, a szakmai stáb által megkövetelt sok munka, illetve a klub elvárásai, tervei. Csősz Tamás utóbbiakról szólva arról beszélt, hogy idén nyolc csapat is joggal pályázik játékosállománya alapján a legjobb négybe. Persze a vírus mindenbe beleszólhat, így aztán az is dönteni fog, ki tudja elkerülni a betegséget.

Pór Pétert a fiatalokkal kapcsolatos tervekről is kérdezték. A szakmai igazgató arról beszélt, hogy kiemelt cél a szolnoki játékosok beépítése, erre igyekszik maximálisan kihasználni az Olajbányász az U23-as szabály adta lehetőséget.

Természetesen az első bajnoki találkozó, az Alba Fehérvár elleni idegenbeli rangadóval kapcsolatban is tettek föl kérdést az ankétra látogatók. A meccset megrendezik – ez a jó hír mindenkit megnyugtathatott.