Kedves Szurkolóink!

A Covid-19 vírus által okozott világméretű járvány különleges helyzetet teremtett a sportban. Sokáig különféle sportágak lebonyolítása is kérdéses volt, a kosárlabdázók a tervezett időben, október elején el tudják kezdeni a pontvadászatot.

A klub a 2020/21-es szezon bérlet és belépőjegy stratégiájának meghatározásakor az alábbi prioritásokat vette figyelembe:

  • Jelen pillanatban biztos választ arra aligha tudunk adni, hogy a 2020/21-es szezonban minden mérkőzésünket nyílt kapuk előtt, a szurkolóink támogatásával tudjuk-e megrendezni, ezért az előző szezonra bérlettel rendelkező nézőktől nem kérhetjük, hogy az előttünk álló teljes szezonra vegyék meg a bérletüket.
  • Sokat gondolkodtunk azon, miként lehet a legjobb megoldást kínálni azon szurkolóink számára, akik bérlettel rendelkeztek a 2019/20-as szezonra, hiszen a tavalyi csonka szezon után joggal lehetett sokaknak hiányérzete.

A fentiek alapján az alábbi szabályok vonatkoznak a bérlet és jegyvásárlásra a 2020/21-es szezonban:
Azon szurkolóink számára, akiknek az előző szezonban volt bérlete két dolgot tudunk felajánlani:

  1. A bérletesek ingyenesen átvehetik az új szezonra szóló bérletüket, így a helyjegyük aktiválódik és biztosított lesz az egész szezonra. Minden hazai mérkőzésre jegyet kell vásárolniuk. Számukra a belépő ára egységesen mindössze 1.000 forint lesz a bajnoki találkozókra. A csarnokba a bérlet és a jegy együttes bemutatásával lehet belépni.
    – Így a kizárólag nyílt kapuk előtt megrendezett mérkőzésekre „költenek” a szurkolóink.
    – A tavalyi csonka szezon miatt a bérleteseinket kompenzálni szeretnénk az új szezonban a számukra létrehozott kedvezményes 1.000 Ft-os jeggyel.
    – Elővételi lehetőséget biztosítunk ezen bérleteseinknek (a jegyek előre, akár több mérkőzésre is megvásárolhatók). A digitális jegyvételi lehetőség bevezetését november közepére tervezzük.
  2. Újdonság, hogy erre a szezonra bevezetünk egy úgynevezett támogatói bérletet. Harmincezer forintba kerül, s ezzel azon túl, hogy a megvásárlója támogatja a klubot, természetesen már nem kell belépőt váltania a hazai pontvadászat találkozóira, belépéshez kizárólag a bérlet felmutatása szükséges.

Szurkolóink, akik nem rendelkeztek bérlettel az előző szezonra:

  1. Megvásárolhatják a támogatói bérletet.
  2. Jegyet vásárolhatnak az adott mérkőzésre.

A jegyárak a 2020/21-es szezonra nem változnak:
A Magyar Bajnokság mérkőzéseire a felnőtt jegyek 1.800 Ft-ba, a diák/nyugdíjas jegyek 1.200 Ft-ba kerülnek.

A 10 éven aluli gyerekek diákigazolvány felmutatása mellett ingyen léphetnek be a mérkőzésekre.

A Fiba Europe Cup januárnál hamarabb nem kezdődik el, várjuk a nemzetközi szövetség iránymutatásait. Így várhatóan decemberben döntünk a belépők árazásáról. Ami biztos, hogy minden bérletesünk kedvezményes áron vásárolhat majd belépőket ezen mérkőzésekre.

A bérletárusítás megkezdésének időpontjáról még a héten tájékoztatást adunk.