Az Olajbányász tizenegy játékosának a koronavírus tesztje lett pozitív az október 10-i Paks elleni bajnoki mérkőzést követő héten. A hatósági karantén leteltével e hét szerdán a játékosok újabb PCR teszten estek át. Sajnos több játékos szervezetében 14 nap után is ott volt vírus, azaz még mindig pozitívak a leleteik.

– Akiknek a szerdai tesztje pozitív értéket mutatott, hétfőn újból tesztelnek – mondta az Olajofficialnak Csősz Tamás ügyvezető. – A többiek szerdáig vér és kardiológiai vizsgálaton vesznek részt.
Az ügyvezető hozzátette: továbbra is a játékosok egészsége a legfontosabb. Mivel egy játékos kivételével a többieknél több napig tartó tünet lépett fel, ezért különösen óvatosan kell eljárni.

BJDC4509
Aperture: 3
Camera: Canon EOS-1D C
Iso: 3200
Orientation: 1
« A 567 »
– A koronavírus fertőzést követően, három hét kényszer szünet után az orvosok iránymutatását fogjuk követni, ők határozzák majd meg, hogy mikor kezdhetjük az edzéseket, s a terhelhetőség mértékét is. Azon játékosaink, akik a kardiológiai vizsgálaton megfelelnek, fokozatos terhelés mellett elkezdhetik az edzéseket a jövő héten.