A Szolnoki Olajbányász megtalálta Angelo Warner személyében azt a játékost, aki Pongó Máté mellett a csapatjáték szervezésében komoly erősítést jelent. Angelo pontosan beleillik a szakmai stáb által meghatározott irányvonalba, több poszton képes meghatározó teljesítményre, így személye jelentős előre lépést jelent a rotációban. Érkezésével a csapat többféle szerkezetben is képes játszani. A 188 cm magas amerikai játékos ismerős lehet a kosárlabda hazai szurkolóinak is, ugyanis a 2018/19-es évadban a Soproni KC együttesét erősítette. Akkor 19,4 pontos átlagához 5,4 gólpassz és 5,3 lepattanó fűződött a nevéhez mérkőzésenként. Az Olajbányász ellen különösen remekelt, egyszer a 18 pontja mellé kiosztott 10 gólpasszt, a másik összecsapáson 24 pontot dobott hat kosarat érő átadás mellett.

Warner első európai csapata a bosnyák Vogosca Szarajevo volt, itt 20,4 pontjához kiemelkedő, 8,1-es gólpasszátlag társult. A triplákat 40 százalékos hatékonysággal dobta.

Soproni átlagáról már szóltunk, az ott mutatott produkciója is hozzájárult ahhoz, hogy az olasz A-ligás, Eurocup-ban is szereplő Germani Basket Brescia leszerződtette a 2019/2020-as szezonra. Az olasz bajnokság felfüggesztésekor a 3. helyen álló Brescia csapatában kiegészítő szerepet szántak neki, ez átlagban mérkőzésenként 8 perc körüli játékidőt jelentett, ez idő alatt 3,6 pontot dobott.

– Angelo Warner egyes és kettes poszton használható játékos – mondta az Olajofficial.hu-nak Pór Péter szakmai igazgató. – Tavaly is szerettük volna Szolnokra hozni, de akkor az olasz A-ligát választotta.  – Ponterős, jól passzoló és a lepattanók megszerzésében is hatékonyan veszi ki a részét.