You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
NB I. "A"

A Szombathely érvényesítette a papírformát

A bajnoki címvédő, idehaza eddig veretlen Falco KC otthonában folytatta bajnoki szereplését a Szolnoki Olajbányász. A Bajnokok Ligájában is jól szereplő szombathelyieknél, ahogyan az várható volt, mindenki tudta vállalni a játékot, így legerősebb összeállításukban, teltház előtt fogadták csapatunkat.

A házigazda az első pillanattól udvariatlan vendéglátónak bizonyult, ugyanis a feldobástól irányították a játékot. Remekül védekeztek, nem hagyták kibontakozni a szolnokiak pontdobóit, egyedül Tucker tudott legalább pontban értékelhetőt produkálni az első félidőben. A hazaiak magyar válogatottjai egészen jó játékkal rukkoltak elő, a Váradi, Perl, Filipovity, Benke tengely persze nem csupán a szolnokiakat állította megoldhatatlan feladat elé, idehaza ennél erősebb magyar magot aligha lehet összeállítani.

A félidőre 16 pontos szombathelyi előnyt mutatott az eredményjelző, de talán nem is ezért, hanem a mutatott játék miatt volt elkeserítő a helyzet, egyszerűen nem volt benne a mieinkben a fordítás.

A nagyszünetet követően tovább növelte előnyét a Falco, a vendégeknél nem akadt senki, aki a hátára tudta volna venni övéit. A 35. percre elérte a különbség a harmincat, ezen a végére sikerült csökkenteni a mérkőzés végére sokat cserélő, s ettől ritmusát veszítő Szombathely ellen.