You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
NB I. "A"

A legnehezebb meccs következik

Kétségtelen, a házigazda valóban kiemelkedik a hazai mezőnyből, négy válogatott játékosa, Perl Zoltán, a tavaly Szolnokon kosarazó Benke Szilárd, Filipovity Márkó, valamint a csapatkapitány Váradi Benedek is jó szezont fut, s mellettük még Reddick, Washington, Hooker, Lake és Curry személyében jó légiósokkal egészül ki a keret. És akkor még nem is beszéltünk a Pécsről érkező Bíró Olivérről, vagy a szárnyait bontogató Krivacsevics Márkóról. Fiatal, dinamikus, ugyanakkor kellő rutinnal rendelkező együttes vár tehát az eddig felemás szezont produkáló Olajbányászra. Kétségtelen, Gasper Okorn vezetőedző remekül összerakta az idei Szombathelyt, nincs formaingadozás, időnként a fáradtság, a sűrű versenynaptár ellenfelük, de ezeket a helyzeteket is megoldották.

Legutóbb szerdán Olaszországban a Brindisi otthonában szenvedtek hatpontos vereséget, ami egyáltalán nem rossz eredmény, főleg úgy, hogy Váradi Benedek és Perl Zoltán kihagyta a találkozót. Nem lennénk meglepve, ha a hátvédpáros szombaton már ott lenne a pályán.

Szolnoki oldalon továbbra is a stabil játék hiánya okoz gondot. Ugyanakkor Juhos Levente most már biztosan ott van a keretben, s a harmadik szezonbeli meccsére készülhet. Vele ütőképesebb lehet a védekezés és a támadás is, amire Szombathelyen bizony nagy szükség lesz. Egy biztos, a két csapat közül az Olajbányász lesz a pihentebb, de azért azt se felejtsük el, hogy a szombathelyi keret elképesztően bő, a fáradtságnak, pláne a Szolnok elleni rangadón aligha fogjuk nyomát látni.

Kovács Péterék ezen a héten is keményen dolgoztak, a csapat érthetően izgatottan készül a nagy meccsre. Amelynek ezúttal nem a mieink az esélyesei, de ahogyan mondani szokták, innen szép nyerni! Hajrá Olajbányász!

A találkozó november 23-án szombaton 18 órakor kezdődik, s a Tőzsér Dénes, Nagy Viktor, Lengyel Ádám játékvezetői trió fújja majd a sípot.