You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
NB I. "B"

Hosszabbításban vérzett el a Békés a Tiszaligetben

Rutinos, ám a bajnokságban eddig igencsak felemásan szereplő csapatot fogadott a Szolnoki Olajbányász U23-as gárdája a B-csoport 13. fordulójában. Pallai Tamásékhoz a Békés együttese érkezett, és bizony a rutin alaposan megnehezítette a fiatalság dolgát.

Kiegyenlített mérkőzést láthattak egészen sokáig a nézők, a Koma és Krstic pontjaira építő vendégek higgadtan, nyugodtan játszottak, Kertész Dániel pedig rendre jól tudta helyzetbe hozni társait. A hazaiak igyekeztek gyorsaságukat érvényesíteni, ez igazából akkor sikerült, amikor összeállt a csapat védekezése. A harmadik negyedben úgy tűnt, sikerül megtörni a békésiek elszántságát, ám a záró negyed sok hibával tarkított védekezése miatt a rendes játékidő végére kiegyenlítettek a vendégek.

A hosszabbítás egészen izgalmasan alakult, végül az Olajbányász otthon tartotta a két pontot, s megerősítette helyét a középmezőnyben.

Jakab Máté: Gratulálok a fiúknak! Sikerült egy rutinos csapat ellen mérkőzést nyernünk.

Balog Vilmos: Gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez, sikerült egy jó mérkőzést játszanunk! Nagyon akart a csapatunk, nagyon nyerni akartunk, mely arra jó volt, hogy sikerült kiharcolnunk a hosszabbítást. Sajnos a végjáték nem a miénk volt.

Statisztika