You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
NB I. "A"

Piros-fekete rangadó az újonc otthonában

Az Olajbányász az utóbbi hetekben egyre markánsabb teljesítményt nyújt

A feljutás aztán idén végre összejött a csapatnak, így a két piros-fekete csapat bajnokija különös sportcsemegének ígérkezik. Érdekes gárda idén az OSE, otthon még nem tudott meccset nyerni. Győzni tudott a Krajnik „Akác” András Sportcsarnokban a Debrecen és a Kaposvár, ezzel szemben idegenben a zalaegerszegi és a soproni győzelem kifejezetten szép helytállásról tanúskodik, Körmenden és Szombathelyen pedig mások is kikapnak, nem csupán az OSE.

Az oroszlányi gárda ennek ellenére nem igazán akar összeállni, így nem meglepő, hogy már légióst is cserélt Sebastjan Krasovec edző. Csapatában egyébként a három amerikai légióson kívül egy bosnyák és egy szerb légiós játszik, mellettük a Nyíregyházán és Zalaegerszegen is szerepelt dr. Mohácsi Máté képviseli a rutint. Két egykori Olajbányász-játékos is pattogtat náluk Zsíros Péter és Anda Dávid személyében.

Az Olajbányász az utóbbi hetekben egyre markánsabb teljesítményt nyújt, sorozatban három meccset nyertek Kovács Péterék. Legutóbb a Tiszaligetben a Kaposvárt győzték le, s ezt a szép sormintát aligha akarná Oroszlányban megszakítani Dragan Alekszics legénysége.

A legutóbb már pályára lépő Juhos Levente azért még érzi a szeptember elején eltört kezét, más egészégi probléma nem nehezíti a szakmai munkát. Ez pedig az elmúlt jó kilenc hónapot nézve, már önmagában véve is kisebb csoda!

Az OSE Lions – Szolnoki Olajbányász mérkőzést pénteken 18 órától az M4-es sportcsatorna élőben közvetíti.