Breaking news
  1. Az olasz A-ligából érkezik az Olajbányász irányítója
  2. PÓR PÉTER SZAKMAI IGAZGATÓ HONLAPUNKNAK NYILATKOZOTT
  3. SZARVAS GÁBOR ÚJABB KÉT ÉVIG MARAD
  4. KÉT ÉVIG AZ OLAJBÁNYÁSZ JÁTÉKOSA MARJAN CAKARUN
  5. GASPER POTOCNIK FOLYTATHATJA A SZAKMAI MUNKÁT SZOLNOKON

KÖSZÖNTŐ

KEDVES LÁTOGATÓ!

Sok szeretettel üdvözöljük a nyolcszoros magyar bajnok, nyolcszoros kupagyőztes Szolnoki Olajbányász honlapján. Klubunk a magyar férfi kosárlabdázás meghatározó egyesülete, az elmúlt évtized kiemelkedően legeredményesebb magyar férfi kosárlabda csapata.

A Szolnoki Olajbányászt 1959-ben alapították, fennállásának hat évtizedéből harminc esztendőt a legmagasabb osztályban, az NB1/A csoportjában töltött. Soraiban számos válogatott, kiváló külföldi kosárlabdázó játszott, de bárkik is alkották a játékoskeretet, a csapat mindig megalkuvást nem ismerő játékáról, valamint fantasztikus és egyben fanatikus szurkolótáboráról volt ismert. Szolnokon rang és egyben nagy kihívás kosárlabdázni, amire mindig büszkék leszünk!

Jász-Nagykun-Szolnok megye elsőszámú sportegyesületeként szereplésünket, eredményeinket az átlagnál sokkal többen figyelik, éppen ezért mindig komoly célokkal szállunk harcba valamennyi versenysorozatban, ahol elindulunk.

Nemzetközi eredményeinkkel, a két Eurochallange négyesdöntővel, több évnyi Adria ligás szerepléssel, az ULEB Eurocupban és a Fiba Europe Cupban mutatott teljesítményünkkel országszerte sok sportrajongóval ismertettük meg klubunk és városunk nevét.

Célunk, hogy mindig egy sikeres, eredményes, szerethető, a közönségünk igényeit kiszolgáló klubként sokat tegyünk Szolnok hírnevének öregbítéséért. Profi klubot építünk, amire büszkék lehetnek drukkereink, valamint tulajdonosunk, Szolnok város önkormányzata.

Csősz Tamás

ügyvezető igazgató