You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
NB I. "A"

Megyei rangadóval folytatja az Olajbányász

Az Olajbányász vereséggel rajtolt, a hatalmas érdeklődéssel várt Alba Fehérvár elleni hazai rangadón végig a parádésan dobó vendégek vezettek, s végül 20 ponttal győzni tudtak a Tiszaligetben. Bántott ez a mérkőzést szurkolót és játékost is egyaránt.

Juhos Levente szerint szerint ez az eredmény mindenkit arra sarkall, hogy megmutassák: sokkal jobb csapat az Olajbányász az első fordulóban látottnál.

- A héten nagyon sokat foglalkoztunk a védekezésünk pontosításával – mondta az Olajofficialnak a sérülés miatt egyelőre még nem bevethető válogatott játékos. – Sokat dolgoztak a srácok és az edzői stáb a hibák kijavításán, bízom benne, hogy sokkal jobb játékot mutatunk szombaton a Jászberény ellen.

De nem csupán az Olajbányásznak sikerült rosszul a szezonrajt, a berényiek ugyancsak saját csarnokuknak szenvedtek vereséget, mégpedig a Soprontól. A közvetlenül a bajnoki rajt előtt véglegessé váló jászsági kerettel bőven akad még munkája Nikola Lazicsnak. A tavalyi keretükből maradt a két center, Djordje Pantelics, valamint Nemanja Aleksandrov. Különösen a rutinos Panteliccsel lehet gondja a szolnokiaknak. Peringer Balázs, az Olajban is megfordult, most a JKSE-t erősítő center szerint, ha azt a játékot mutatják végig, amit a Sopron elleni meccs harmadik negyedében, akkor lehet esélyük Szolnokon.

Az Olajbányász soraiban Juhos továbbra is maródi, ő biztosan nem lesz ott a pályán. A mérkőzés október 5-én szombaton 18 órától kezdődik a Tiszaligetben, előtte 15.15-től az U 20-as csapatok találkoznak.